Palvelut yrityksille

Haluamme auttaa ihmisiä olemaan luontevia liike-elämän ja yritysmaailman videopalavereissa.

Valmennus etäpalavereihin ja -asiakastapaamisiin

Onko yrityksesi ehtinyt kunnolla perehtymään digiloikan vaatimiin videopalavereihin ja etäasiakastapaamisiin?

Etävalmennuksena toteutettava koulutus on tehokas tapa päivittää henkilöstön videoesiintymistaidot ajan tasalle. Autamme saamaan perusasiat kuntoon ja syventämään osaamista. Koulutuksen kesto 1,5h. Toteutus räätälöitynä 5-10 hengen interaktiivisena videokoulutuksena. Hinta alkaen 99€+ alv 24% per osallistuja

Lisätietoja: tapio.siivola@erotuvideolla.fi

Sosiaalisen median videoesiintyminen ja somen hyödyntäminen brändin luomisessa

Onko yrityksesi some osaamisessa parantamisen varaa? Löytyykö somelle aikaa? Mikä on yrityksen some-strategia?

Sosiaalinen media on parhaimmillaan loistava alusta yrityksen tunnetuksi tekemiseen kohderyhmälle sille sopivalla alustalla. Mutta miten se onnistuu kun ei ole aikaa somelle tai ei tiedetä kuinka esiintyä somevideoilla. Ota yhteyttä, niin tehdään yrityksellesi suunnitelma somenäkyvyyden parantamiseksi.

Hinta alkaen 399€ +alv 24%

Ota yhteyttä: tapio.siivola@erotuvideolla.fi

Case: Nivataxi

Yksityinen taksiyrittäjä Saariselällä

Nivataxi on lokakuussa perustettu yritys, jolle teimme some-strategian marraskuun puolivälissä. Tavoitteena lisätä juuri aloittaneen yrityksen näkyvyyttä paikallisesti Pohjois-Lapissa, mutta myös muualla Suomessa Lapin matkailusta kiinnostuneiden ihmisten parissa.

Keskityimme erityisesti tuomaan esiin hyvin persoonallista taksia, missä keskiössä on itse auto. Hyvällä huumorilla ja rempseän aidolla otteella on hyviä tuloksia jo saatu ja brändin rakentaminen jatkuu positiivisessa nosteessa.

Tarvitseeko yrityksesi some-strategian päivitystä tai suunnittelua? Ota yhteyttä 050-5518555 tai tapio.siivola@erotuvideolla.fi


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!


%d bloggers like this: